封面图

SHANGHAI TANCHAIN NEW MATERIAL TECHNOLOGY CO.,LTD

Nantong Of Jiangsu Province

Carbon Fabric Manufacturer

A Shanghai Tanchain New Material Technology Co., Ltd. egy nemzeti csúcstechnológiai vállalkozás, cégünk teljes ipari lánccal és szigorú minőségirányítási rendszerrel, fejlett tesztberendezésekkel és erős műszaki csapattal rendelkezik. A minőség és a szállítási idő jól garantálható. Számos egyetemmel és kutatóintézettel építettünk ki együttműködést. Termékeinket széles körben használják a repülőgépiparban, a hatalmas polgári piacokon, mint például autóalkatrészek, autó sebességváltó alkatrészek, sportfelszerelések, orvosi műszerek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a szénszövet megbízható és tapasztalt gyártója legyünk a globális piacon, fenntartható versenyképességgel. Elkötelezettek vagyunk a különféle iparágak összetett keresletének kielégítése mellett, és arra törekszünk, hogy a legjobb szolgáltatást és megoldásokat kínáljuk értékes ügyfeleinknek. az életminőség javítása minden munkavállaló számára kellemes munkakörnyezet megteremtésével.
 • 3k 200G Twill szénszövet - Magas stength

  A twill szénszálas kendő átlós mintázattal rendelkezik, amelynek bizonyos szöge van a szénszálas kötegek elrendezési irányával.

 • 6k sima szénszövet, faszén bélés szövet

  A sima szövés jellemzője, hogy a lánc és a vetülék szabályos mintázatban van átszőve, vagyis a lánc és a vetülék minden más fonalat átlapoz.

 • 12k egyirányú szénszövet

  Az egyirányú szénszálas szövet egy ipari nyersanyag, amelyet a mai iparosodott országokban általánosan használnak.

 • 12k dupla elfogult szénszövet

  12K dupla elfogultság

 • Jacquard szénszövet - 3k - Kevlar 1500D

  A Jacquard karbonszövet nagy ütésállósággal, merevséggel és szakítószilárdsággal rendelkező kompozit

 • Feszítse meg a szénszövetet

  A 12K Strench karbonszövet magas modulussal, könnyű textúrával, korrózióállósággal, magas hőállósággal és egyéb jellemzőkkel rendelkezik.

 • Szatén szénszövet

  A 3K szatén szénszövet felülete sima és egyenletes, puha, fényes vagy enyhén texturált. Alacsonyabb szilárdság, mint a sima szövés és a twill szövés.

 • Szén és aramid hibrid szövet

  A Hybird szálszövetek széles körű alkalmazási területtel rendelkeznek, mint például az autóipar, a motorkerékpár, a divatdekoráció, a repülőgépgyártás, a hajóépítés, a sporteszközök, az elektronikai t

 • Több
  Hívjon minket
  Whatsapp
  Vizsgálat
  Küldjön e-mailt